Konstigheter

img_1835

 

Dagen är bara på sitt startskott (för mig ja.) men endå sitter jag här i högskolan och småskrattar åt dagen som gått. jag fick en drös med pence från den lille rånare som rånade mig i mars. Dessa pencen (i pence ja, icke svenska pengar nejnej. rätt valuta ska det vara) har legat i ett papperskuvert, som jag fick av polisen. Dock, pga sveriges råa regnväder så har den käcka påsen gått sönder, så nu härjar ett pengarhav i botten på min väska. (å va fan ska jag göra med dessa 30tal pluttiga 5-centar sen?). Nu har jag ett hål. ett litet kikhål, lufthål kalla det vad du vill, i botten på min väska (ska laga det). Så min väska spottar nu ut 5-centar tittsomtätt, plupp säger det mot kullerstensgatorna i Borre. Från bussen genom Borås Centrum till Högskolan. Det jag älskar är… människors blickar och reaktioner när jag slänger ut pengar runt mig (ett mynt åt taget) och bara ser sådär cool ut när jag själv ser det, men plockar inte upp pengarna jag tappar. Äschdå, pengarna flödar,har lite överskott av dem… åh jag älskar att göra konstiga saker i vardagen, haha

3 minuter senare får jag reda på att bätt färgat håret lila-rött, hon är påväg hem från frisören. När hon kommer in lägenheten och ser sig i spegeln försvinner hon ett tag, och skriker ”herregud!”. hon är en lillatott. jag kan inte låta bli att småfnissa. inte hon heller iof.

Utanför skolan är den en container. I denna container(som har stora fönster) sitter en man, i 50-års åldern och läser med duntofflor på. Containern är inred med möbler, kristalkrona, tv och ur den spelas mysmusik (lisa ekdahl). Jag skrattar och vill bara hoppa in där och plugga istället. kanske jag gör sen. Men vafan, vad gör han där är frågan.

Dessutom såg jag en kille stå och kyssa, pussa, krama kyrkan här i förrgår. Jag och min kursare tittade på honom chockade, när han såg det gick han skamset där i från. Det var sjuk. Hoppas han inte skulle träffa sin flickvän direkt efter, ”Du smakar betong! vad har du gjort?”Det finns mycket sjukt runt en, och jag är mycket möjligt en del utav den.

 

bild


Leave a Reply